TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Kartal'da 'yan bakma' dehşeti: Genç esnaf nişanlısının gözü önünde bıçaklandı

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Kartal'da 'yan bakma' dehşeti: Genç esnaf nişanlısının gözü önünde bıçaklandı

İstanbul Kartal'da bir aksesuar dükkanı işleten 28 yaşındaki Yusuf İnan, nişanlısının gözü önünde "yan baktın" tartışması yaşadığı komşu esnafın erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, Kartal Yalı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İnan ile komşu dükkanda çalışan bir kişi arasında "yan baktığı" gerekçesiyle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine komşu esnafın erkek arkadaşı olduğu öğrenilen şüpheli, İnan'a bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan İnan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay anı ve soruşturma

Olayı dehşet içinde izleyen nişanlısı, ifadesinde şüphelinin önce İnan'a küfrettiğini, ardından bıçak çektiğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İnan, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayın nasıl gerçekleştiğini anbean kayıt altına aldı. İnan'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Toplumda infial yarattı

Bu vahşi cinayet, Kartal başta olmak üzere tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Mahalle sakinleri, olayın ardından şok olduklarını belirterek, "Yusuf çok sessiz, kimseyle kavga etmeyen bir gençti. Bir bakış yüzünden böyle bir son bulması akıl alır gibi değil" dedi. Sosyal medyada da tepkiler yağdı. Kullanıcılar, "yan bakma" gibi absürt bir sebeple bir insanın hayatına son verilmesini kınadı ve yargılamanın caydırıcı olmasını istedi. Olay, son dönemde artan bıçaklı saldırı ve cinayetleri yeniden gündeme taşıdı. Yetkililer, bu tür olayların önlenmesi için toplumsal farkındalık ve daha etkin güvenlik önlemleri çağrısında bulundu.

Etiketler:
Kartalcinayetbıçaklı saldırıyan bakmaYusuf İnan

İlgili Haberler

Milas Kazıklı Koyu'nda makilik alanda yangın paniği
Gündem

Milas Kazıklı Koyu'nda makilik alanda yangın paniği

2 dk önce

Balıkesir'de 4.0 Büyüklüğünde Deprem: Sındırgı Sallandı
Gündem

Balıkesir'de 4.0 Büyüklüğünde Deprem: Sındırgı Sallandı

3 dk önce

Balıkesir Sındırgı'da 4 büyüklüğünde deprem: Panik yok
Gündem

Balıkesir Sındırgı'da 4 büyüklüğünde deprem: Panik yok

3 dk önce

Otoyol'da feci yangın: Elektrikli otomobil alev topuna döndü, aile son anda kurtuldu
Gündem

Otoyol'da feci yangın: Elektrikli otomobil alev topuna döndü, aile son anda kurtuldu

4 dk önce