TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Haluk Levent'in asistanıyla mesajlaşmaları ortaya çıktı: 'Bana ağlayarak mesaj at

✍️ TercihHaber 📖 1 dk okuma
Haluk Levent'in asistanıyla mesajlaşmaları ortaya çıktı: 'Bana ağlayarak mesaj at

Dün gözaltına alınan şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkındaki soruşturma kapsamında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Levent'in özel asistanıyla yaptığı mesajlaşmalar basına sızdı. WhatsApp yazışmalarında Levent'in asistanına 'Bana ağlayarak mesaj at' talimatı verdiği görüldü. Bu ifade, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yazışmalarda neler var?

İddiaya göre, Haluk Levent asistanına bir takım talimatlar verirken duygusal bir dil kullanmasını istedi. Mesajlarda geçen 'Bana ağlayarak mesaj at' cümlesi, asistanın Levent'e nasıl bir iletişim kurması gerektiğini belirliyor. Bunun dışında yazışmalarda Levent'in, 'Şimdi sen ağla, ben de ağlayayım' gibi ifadeler kullandığı öne sürüldü.

Soruşturma süreci

Haluk Levent, sosyal medya paylaşımları ve bazı dernek faaliyetleri nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla dün İstanbul'da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sürüyor. Levent'in avukatı, müvekkilinin suçsuz olduğunu ve yazışmaların bağlamından koparılarak servis edildiğini savundu. Soruşturma kapsamında Levent'in dijital materyallerine el konulduğu ve incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Haluk Levent, özellikle deprem bölgesindeki yardım çalışmalarıyla tanınan bir isim. AHBAP Derneği aracılığıyla on binlerce afetzedeye ulaşan Levent, zaman zaman hükümet yetkilileriyle polemiklere girmişti. Gözaltı kararı, bu polemiklerin yargıya taşınması olarak yorumlandı.

Yazışmaların sızması, soruşturmanın seyrini değiştirebilir. Hukukçular, bir sanığın asistanına 'ağlayarak mesaj at' demesinin doğrudan suç teşkil etmeyeceğini ancak manipülasyon amacını gösterebileceğini belirtiyor.

Etiketler:
Haluk Leventgözaltıasistan mesajlaşmaAHBAPsoruşturma

İlgili Haberler

11 Temmuz 2026 Hava Durumu: Sağanak Yağışlar Kapıda
Gündem

11 Temmuz 2026 Hava Durumu: Sağanak Yağışlar Kapıda

9 dk önce

Japonlar deniz dibinde rekor altın yatağı buldu: Ekonomi mi çevre mi
Gündem

Japonlar deniz dibinde rekor altın yatağı buldu: Ekonomi mi çevre mi

14 dk önce

TBMM'de emekli aylığı mesaisi: En düşük 23 bin 552 lira oluyor
Gündem

TBMM'de emekli aylığı mesaisi: En düşük 23 bin 552 lira oluyor

14 dk önce

LGS tercih maratonu başladı: İşte adım adım süreç
Gündem

LGS tercih maratonu başladı: İşte adım adım süreç

19 dk önce