TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Magazin

Şebnem Ferah’ın 6 Yıl Aradan Sonraki Konserinde Duygu Dolu Anlar

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Şebnem Ferah’ın 6 Yıl Aradan Sonraki Konserinde Duygu Dolu Anlar

Şebnem Ferah, altı yıl aradan sonra dün akşam İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta sahne aldı. 10 bin kişilik açık hava alanı tamamen dolarken, dinleyiciler sanatçıyı büyük bir coşkuyla karşıladı. Ferah, sahnede zaman zaman nefes almakta zorlandığını belirterek, “Sizi tüm kalbimle düşünmekten hiç vazgeçmedim” dedi.

Coşkulu Karşılama ve Duygusal Anlar

Konser öncesi alana erken saatlerde gelen hayranlar, Ferah’ın eski şarkılarını söyleyerek beklemeye başladı. Saat 21.00’de sahneye çıkan sanatçı, “Delikanlım” şarkısıyla açılışı yaptı. İlk dakikalarda gözyaşlarına hâkim olamayan dinleyiciler, Ferah’a eşlik etti. Sanatçı, “Bu kadar özlem ve sevgi beni çok duygulandırdı” ifadelerini kullandı. Konser boyunca “Yağmurun Elleri”, “Fırtına”, “Dertler Benim Olsun” gibi klasikleşmiş parçalar seslendirilirken, alkış ve tezahüratlar kesilmedi.

Altı Yıllık Aradan Sonra Sahneye Dönüş

Şebnem Ferah, son büyük konserini 2019 yılında vermiş, pandemi sürecinde ise dijital platformlarda yayın yapmıştı. Uzun bir aranın ardından yeniden büyük bir kalabalıkla buluşan sanatçı, “Sahneye çıkmayı çok özledim. Sizlerin enerjisi benim için en büyük motivasyon” dedi. Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan konuk sanatçı Mabel Matiz ise “Bir Çocuk Sevdim” şarkısıyla sürpriz yaptı. İkili, düet yaparak geceye renk kattı. Konser sonunda Ferah, “Bu geceyi unutmayacağım. Hepinize teşekkür ederim” diyerek veda etti.

KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen etkinlik, organizasyon şirketi tarafından haftalar önceden duyurulmuş ve biletler tükenmişti. Konser alanında güvenlik önlemleri üst düzeyde tutulurken, sağlık ekipleri de hazır bulundu. Bazı hayranların duygusal anlar yaşaması nedeniyle görevliler müdahale etti. Şebnem Ferah’ın önümüzdeki aylarda yeni albüm çalışmalarına hız vereceği ve Türkiye turnesine çıkacağı konuşuluyor.

Rock müziğin son 30 yılına damga vuran Şebnem Ferah, güçlü vokali ve sahne performansıyla Türkiye’de saygın bir yere sahip. 1996’da çıkardığı “Kadın” albümüyle çıkış yapan sanatçı, bugüne kadar 7 stüdyo albümü yayımladı. 2020’de “Okyanus” adlı teklisini çıkaran Ferah, son olarak 2023’te “Bir An” şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Hayranları, sanatçının yeni projelerini merakla bekliyor.

Etiketler:
Şebnem FerahkonserKüçükÇiftlik ParkMabel Matizrock müzik

İlgili Haberler

81 yaşındaki Türkan Şoray'dan zarafet dersi! Son görüntüsü gündem oldu
Magazin

81 yaşındaki Türkan Şoray'dan zarafet dersi! Son görüntüsü gündem oldu

1 gün önce

AJet'ten yurt dışı uçuşlarda yüzde 30 indirim fırsatı
Magazin

AJet'ten yurt dışı uçuşlarda yüzde 30 indirim fırsatı

1 gün önce

Muğla'da bayılan gencin cüzdanını çalan hırsız yakalandı
Magazin

Muğla'da bayılan gencin cüzdanını çalan hırsız yakalandı

1 gün önce

Livakovic Dinamo Zagreb'e dönüyor: 5 milyon euro
Magazin

Livakovic Dinamo Zagreb'e dönüyor: 5 milyon euro

1 gün önce