TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Samsun’da apartmanı saran kötü koku bir dramı ortaya çıkardı

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Samsun’da apartmanı saran kötü koku bir dramı ortaya çıkardı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir apartmandan yayılan kötü koku, komşuların durumu fark etmesiyle korkunç bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği belirlenen 60 yaşındaki Mualla Boyeri'nin cansız bedeni, evinde bulundu. Olay, sabah saatlerinde apartman sakinlerinin şikayetleri üzerine polis ekiplerinin harekete geçmesiyle ortaya çıktı.

Kokular üzerine polis harekete geçti

İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'ndeki bir apartmanda bir süredir rahatsız edici kokular duyuluyordu. Apartman sakinleri, durumu önce apartman yöneticisine bildirdi. Kokunun kaynağının tespit edilememesi üzerine durum polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kokunun yoğun olarak geldiği daireyi belirledi. Kapının defalarca çalınmasına rağmen yanıt alınamayınca, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kapı açıldı.

Daireye giren ekipler, yalnız yaşayan Mualla Boyeri'nin cansız bedeniyle karşılaştı. İlk belirlemelere göre, Boyeri'nin yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. Yapılan incelemede, Boyeri'nin ölümünde herhangi bir şüpheli durum olmadığı, doğal nedenlerden hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

Yalnız yaşayan yaşlı kadının dramı

Mualla Boyeri'nin yalnız yaşadığı ve kimsesinin olmadığı öğrenildi. Apartman sakinleri, Boyeri'yi son olarak bir hafta önce gördüklerini belirtti. Komşuları, "Bir süredir koku geliyordu ama ne olduğunu anlamamıştık. Polis gelince durumun ciddiyetini fark ettik. Çok üzüldük" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Boyeri'nin ölüm nedenini kesin olarak belirlemek için otopsi yapılmasını istedi. Cenaze, otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bu tür olaylar, özellikle yalnız yaşayan yaşlı bireylerin düzenli olarak takip edilmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Samsun'da yaşanan bu üzücü olay, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Uzmanlar, yalnız yaşayan komşuların belirli aralıklarla kontrol edilmesinin benzer dramların önüne geçebileceğini vurguluyor. Olayla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, yetkililer soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Mualla Boyeri'nin cenazesi, otopsi sonrası ailesi tarafından defnedilecek. Bu tür haberler, toplumda yalnız yaşayan bireylerin durumuna dair farkındalığı artırma potansiyeli taşıyor. Yerel yönetimlerin ve sosyal hizmet kuruluşlarının bu konuda daha aktif rol alması gerektiği bir kez daha ortaya çıkıyor.

Etiketler:
samsunhaberölümyalnız yaşayankötü kokumualla boyeri

İlgili Haberler

Hürriyet yazarı Ayşegül Domaniç Yelçe hayatını kaybetti
Gündem

Hürriyet yazarı Ayşegül Domaniç Yelçe hayatını kaybetti

19 dk önce

Siirt'te nesli tükenmekte olan kılıç otu keşfedildi: Dünyada sadece 300 metrekarede yayılıyor
Gündem

Siirt'te nesli tükenmekte olan kılıç otu keşfedildi: Dünyada sadece 300 metrekarede yayılıyor

23 dk önce

Yenidoğan çetesi davasında 62 sanığın tutukluluk hali devam ediyor
Gündem

Yenidoğan çetesi davasında 62 sanığın tutukluluk hali devam ediyor

24 dk önce

Aydın'da tarım arazisinde yangın: Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Gündem

Aydın'da tarım arazisinde yangın: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

58 dk önce