TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

Özgür Özel Başkanlığındaki CAO Toplantısı TBMM'de Başladı

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Özgür Özel Başkanlığındaki CAO Toplantısı TBMM'de Başladı

Seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) başladı. Toplantıya, CHP’nin üst düzey yöneticileri ve strateji ekibi katılırken, gündemde 2023 cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik planlamalar yer alıyor. Özel, toplantının ardından partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde bir araya gelerek seçim sonrası değerlendirmelerde bulunacak.

CAO Toplantısının Gündemi

Toplantının ana başlıkları arasında, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve Millet İttifakı’nın izlediği stratejinin analizi, seçmen eğilimleri ve önümüzdeki yerel seçimler için hazırlıklar bulunuyor. Özel’in başkanlığında toplanan Yürütme Kurulu, aynı zamanda aday belirleme süreçlerinde yaşanan aksaklıkları da masaya yatıracak. Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcıları, PM üyeleri ve parti sözcüleri katılıyor.

Özel’in Milletvekilleriyle Görüşmesi

Toplantı sonrası Özgür Özel’in, CHP’li milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmesi planlanıyor. Bu görüşmelerde, milletvekillerinin seçim sürecindeki performansları, bölgesel sorunlar ve parti içi iletişimin güçlendirilmesi konularının ele alınması bekleniyor. Özel, daha önce yaptığı açıklamalarda, partiyi tabandan tavana yeniden yapılandıracaklarını ve her kesimden görüş alacaklarını belirtmişti.

Siyasi Kulislerdeki Yansımalar

CAO toplantısı, siyasi kulislerde de yakından takip ediliyor. Bazı yorumcular, bu toplantının Özel’in parti içi pozisyonunu sağlamlaştırma adımı olduğunu düşünürken, diğerleri bunun seçim stratejisinin revize edilmesi için bir fırsat olduğunu belirtiyor. CHP’nin önümüzdeki dönemde ittifak politikaları ve aday belirleme süreçlerinde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Toplantının Meclis’te yapılması, partinin kurumsal kimliğine vurgu yaparken, aynı zamanda TBMM’nin siyasetin merkezindeki rolünü hatırlatıyor. Özgür Özel’in, genel başkan seçildikten sonra attığı bu adım, partinin karar alma mekanizmalarının şeffaflığı ve katılımcılığı açısından önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Etiketler:
Özgür ÖzelCHPCAOTBMMsiyaset toplantısı

İlgili Haberler

Kılıçdaroğlu Dönüşü: Özel-İmamoğlu Hizbi CHP'yi Bölme Sinyali Verdi
Siyaset

Kılıçdaroğlu Dönüşü: Özel-İmamoğlu Hizbi CHP'yi Bölme Sinyali Verdi

8 dk önce

İzmir'de ormanlık alanlara giriş yasağı: Valilik tarih verdi
Siyaset

İzmir'de ormanlık alanlara giriş yasağı: Valilik tarih verdi

16 dk önce

CHP'de olağanüstü kurultay süreci başladı: Özgür Özel ilk imzaların atıldığını duyurdu
Siyaset

CHP'de olağanüstü kurultay süreci başladı: Özgür Özel ilk imzaların atıldığını duyurdu

16 dk önce

Özgür Özel başkanlığındaki CAO toplantısı Meclis'te başladı
Siyaset

Özgür Özel başkanlığındaki CAO toplantısı Meclis'te başladı

17 dk önce