TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Spor

Milli Takım ABD'de: Dünya Kupası Hazırlıkları Başladı

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Milli Takım ABD'de: Dünya Kupası Hazırlıkları Başladı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası öncesi kamp çalışmaları için ABD'ye gitti. Ay-yıldızlı ekip, Florida'nın ardından Arizona'da hazırlıklarına devam edecek.

Florida'ya Varış ve İlk Maç

Kafile, TSİ Perşembe günü özel uçakla Miami Havalimanı'na indi. Takım, hemen ardından kamp yapacağı Orlando bölgesine geçti. Venezuela ile 24 Mart'ta oynanacak hazırlık maçı, Dünya Kupası öncesi ilk test olacak. Teknik ekip, bu karşılaşmada farklı oyuncu kombinasyonlarını denemeyi planlıyor.

Arizona'da Ana Kamp

Venezuela maçının ardından takım, Arizona'daki ana kamp merkezine geçecek. Burada yaklaşık iki hafta sürecek yoğun bir antrenman programı uygulanacak. Sıcak iklim koşulları, oyuncuların turnuva ortamına alışmasına yardımcı olacak. Ayrıca, kamp süresince bir veya iki özel maç daha planlanıyor.

Kadro ve Eksikler

Teknik direktör, 26 kişilik kadroyu belirlerken genç oyunculara da şans verdi. Ancak bazı yıldız oyuncular sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Bu oyuncuların turnuva öncesi son durumu belirsizliğini koruyor. Milliler, ayrıca grup aşamasındaki muhtemel rakipler üzerinde analiz çalışmaları yapıyor.

Hedefler ve Beklentiler

2026 Dünya Kupası'nda Türkiye, güçlü bir gruba düşmüştü. Hedef, son 16 turuna kalmak ve başarılı bir performans sergilemek. Federasyon yetkilileri, hazırlık sürecinin bu hedefe ulaşmak için kilit önemde olduğunu vurguladı. Taraftarlar da milli takımdan 2002'deki üçüncülük başarısını tekrarlamasını bekliyor.

Milli Takım'ın bu kampı, hem takım uyumu hem de fiziksel hazırlık açısından kritik bir dönem. ABD'deki hazırlıkların, turnuvadaki başarının temelini oluşturması bekleniyor.

Etiketler:
A Milli Futbol TakımıDünya KupasıABD KampıVenezuela

İlgili Haberler

UEFA Konferans Ligi'nde İkinci Eleme Turu Heyecanı Başlıyor
Spor

UEFA Konferans Ligi'nde İkinci Eleme Turu Heyecanı Başlıyor

42 dk önce

Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu Yarın Başlıyor
Spor

Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu Yarın Başlıyor

42 dk önce

Göztepe Hazırlık Maçlarında 3'te 3 Yaptı
Spor

Göztepe Hazırlık Maçlarında 3'te 3 Yaptı

47 dk önce

Metin Diyadin: Bu sezon TFF 1. Lig daha zor geçecek
Spor

Metin Diyadin: Bu sezon TFF 1. Lig daha zor geçecek

47 dk önce