TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer kalp krizi sonucu vefat etti

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer kalp krizi sonucu vefat etti

Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer, 16 Kasım 2024 tarihinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 52 yaşındaki mülki idare amiri, sabah saatlerinde evinde rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından duyurdu.

Vali Çiçek'ten duygusal paylaşım

Vali Gökmen Çiçek, yayımladığı taziye mesajında, "Kayseri Vali Yardımcımız kıymetli mesai arkadaşımız Şenol Esmer'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şenol Bey, uzun yıllar boyunca devletimize ve milletimize büyük bir özveriyle hizmet etmiş, görev anlayışı, çalışkanlığı, tevazusu ve örnek kişiliğiyle mülki idare camiasının seçkin bir mensubuydu. Ailesine, yakınlarına ve tüm kamu personelimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakan Çiftçi'den taziye mesajı

İçişleri Bakanı Vahit Çiftçi de Esmer'in vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Çiftçi mesajında, "Merhum Şenol Esmer'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve mülki idare camiamıza başsağlığı diliyorum." dedi. Bakanlık yetkilileri, Esmer için başsağlığı ve taziye mesajlarını sürdürüyor.

Şenol Esmer kimdir?

1972 yılında Sivas'ta doğan Şenol Esmer, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1998 yılında mülki idare amiri olarak göreve başladı. Sırasıyla Çorum, Yozgat, Malatya ve Antalya'da kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Esmer, son olarak Kayseri Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Esmer, meslektaşları tarafından çalışkan ve fedakâr bir yönetici olarak tanınıyordu.

Cenaze töreni

Şenol Esmer'in cenazesi, yarın Kayseri'de düzenlenecek törenin ardından memleketi Sivas'ta toprağa verilecek. Valilik, cenaze törenine ilişkin detayları daha sonra duyuracak. Bu acı kayıp, mülki idare camiasında büyük üzüntü yarattı.

Kamu görevlilerinin ani kaybı, her zaman olduğu gibi bu kez de mesai arkadaşları ve sevenlerini yasa boğdu. Esmer gibi fedakâr bürokratların görev başında kaybedilmesi, devlet hizmetinde kendini adamanın zorluklarına işaret ediyor. Kalp krizleri, yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerekliliğini bir kez daha gündeme getiriyor.

Etiketler:
Kayserivali yardımcısıŞenol Esmerkalp krizivefattaziyegökmen çiçek

İlgili Haberler

Antalya'da çayda kaybolan Ahmet için arama çalışmaları sürüyor
Gündem

Antalya'da çayda kaybolan Ahmet için arama çalışmaları sürüyor

6 dk önce

Hakkari'de uzman çavuş dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti
Gündem

Hakkari'de uzman çavuş dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti

12 dk önce

Bakan Kurum İzmit Körfezi'ne daldı: Deniz nefes almaya başladı
Gündem

Bakan Kurum İzmit Körfezi'ne daldı: Deniz nefes almaya başladı

27 dk önce

Bakan Kurum, İzmit Körfezi'nin Tertemiz Sularında Dalış Yaptı
Gündem

Bakan Kurum, İzmit Körfezi'nin Tertemiz Sularında Dalış Yaptı

33 dk önce