TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Spor

İstanbul yollarında Dünya Kupası heyecanı: İETT'den milli takıma özel otobüs

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
İstanbul yollarında Dünya Kupası heyecanı: İETT'den milli takıma özel otobüs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası mücadelesine destek olmak amacıyla 6 otobüs ve 3 metrobüs aracını özel bir görsel tasarımla giydirdi. Araçlar, düzenlenen bir törenle İstanbulluların hizmetine sunuldu.

6 otobüs ve 3 metrobüs milli takım renklerine büründü

İETT'nin gerçekleştirdiği proje kapsamında, 6 adet solo otobüs ve 3 adet metrobüs aracının dış yüzeyi, A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası heyecanını yansıtan görsellerle kaplandı. Araçlarda, milli takım logosu, oyuncu fotoğrafları ve "Hedef Katar" gibi sloganlar yer alıyor. Törende konuşan İETT yetkilileri, bu uygulama ile İstanbul'daki futbol coşkusunu sokağa taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Vatandaşlardan büyük ilgi

Giydirilen araçlar, özellikle metrobüs gibi yoğun kullanılan hatlarda hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar, araçların tasarımını beğenirken, birçok kişi hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal medyada da trend olan görseller, milli takıma moral verdiği yorumlarına neden oldu.

İETT'nin bu adımı, İstanbul'da daha önce de çeşitli sosyal sorumluluk ve tanıtım kampanyalarında kullanılan giydirme araçların en yenisi oldu. Daha önce de Ramazan ayında iftar mesajları, çevre bilinci içerikleri gibi temalarla araçlar kaplanmıştı.

Dünya Kupası heyecanı Türkiye'de de yükseliyor

A Milli Futbol Takımı, tarihinde üçüncü kez Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmıştı. 2022 Katar'da oynanacak turnuva için hazırlıklar devam ediyor. İETT'nin bu jesti, hem kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı hem de spor birliğine destek olarak değerlendiriliyor. Uzmanlar, bu tür etkinliklerin takım motivasyonunu artırdığı gibi taraftarda aidiyet duygusunu da güçlendirdiğini ifade ediyor.

Sonuç olarak, İstanbul yollarında dolaşan bu özel tasarımlı otobüs ve metrobüsler, sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesine geçerek, bir milletin ortak heyecanını taşıyan sembollere dönüştü. Dünya Kupası'na kısa bir süre kala, bu tür girişimlerin artarak devam etmesi bekleniyor. A Milli Takımımıza başarılar dilerken, İETT'nin bu örnek uygulaması diğer belediyelere de ilham kaynağı olabilir.

Etiketler:
İETTA Milli Futbol TakımıDünya Kupasıotobüs giydirmeİstanbul

İlgili Haberler

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker: Adil Demirbağ için Trabzon'dan resmi teklif gelmedi
Spor

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker: Adil Demirbağ için Trabzon'dan resmi teklif gelmedi

6 dk önce

Dünya Kupası'nda tribünlerden gelen gizemli sesin sırrı çözüldü
Spor

Dünya Kupası'nda tribünlerden gelen gizemli sesin sırrı çözüldü

27 dk önce

Fenerbahçe eski yöneticisi Mendez hakkında konuştu: Devam etmek istemedi
Spor

Fenerbahçe eski yöneticisi Mendez hakkında konuştu: Devam etmek istemedi

47 dk önce

Avustralya, Tony Popovic'in sözleşmesini uzattı
Spor

Avustralya, Tony Popovic'in sözleşmesini uzattı

51 dk önce