TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

İletişim Başkanı Duran'dan Destici'ye Başsağlığı

✍️ TercihHaber 📖 1 dk okuma
İletişim Başkanı Duran'dan Destici'ye Başsağlığı

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, ağabeyi hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'ye taziye ziyaretinde bulundu. Duran, Destici'ye ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Görüşmede siyasi dayanışma vurgusu yapılırken, Destici taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başsağlığı Ziyareti ve Mesajlar

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, BBP Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Destici'nin ağabeyinin vefatından dolayı üzüntüsünü paylaştı. Duran, "Merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli kardeşim Mustafa Destici'ye ve ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Destici ise Duran'a teşekkür ederek, "Bu zor günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza minnettarız" dedi.

Siyasi Dayanışma Örneği

Ziyaret, siyasi partiler arası dayanışmanın bir göstergesi olarak değerlendirildi. Türkiye'de siyasi liderler, önemli günlerde birbirlerine taziye veya tebrik ziyaretlerinde bulunarak centilmenlik örneği sergiliyor. Bu tür jestler, siyasi rekabetin yanında insani ilişkilerin de önemini ortaya koyuyor. Destici ailesi, taziye mesajları için tüm siyasi çevrelere şükranlarını sundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, siyasi hayatı boyunca milliyetçi ve muhafazakar çizgisiyle tanınıyor. Partisi, Türk siyasetinde koalisyonlar ve ittifaklarla zaman zaman etkili olmuştur. Destici'nin ailevi kaybı, siyasi gündemin yoğun olduğu bir dönemde yaşandı. Ancak taziye ziyareti, siyasetin insani yönünü hatırlattı.

Etiketler:
iletişim başkanıburhanettin duranmustafa desticibbpbaşsağlığısiyasettaziye

İlgili Haberler

CHP'li Şenal Sarıhan: Görevden Alınmam Demokrasi Madalyası
Siyaset

CHP'li Şenal Sarıhan: Görevden Alınmam Demokrasi Madalyası

2 dk önce

15 Temmuz Milli Hafıza Projesi'ne başvurular devam ediyor
Siyaset

15 Temmuz Milli Hafıza Projesi'ne başvurular devam ediyor

3 dk önce

CHP’li Tezcan’dan TBMM’de Erdoğan’ın diploması çıkışı
Siyaset

CHP’li Tezcan’dan TBMM’de Erdoğan’ın diploması çıkışı

8 dk önce

Ankara NATO Zirvesi'nde rekor güvenlik: 40 bin personel görev yapacak
Siyaset

Ankara NATO Zirvesi'nde rekor güvenlik: 40 bin personel görev yapacak

25 dk önce