TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Gümüşhane'de 19 yaşındaki üniversiteli Rabia evinde ölü bulundu

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Gümüşhane'de 19 yaşındaki üniversiteli Rabia evinde ölü bulundu

Gümüşhane'de yaşanan acı bir olayda, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Rabia isimli genç kız, kız kardeşiyle birlikte kaldığı evde yatağında ölü bulundu. Olay, sabah saatlerinde kız kardeşinin uyanıp Rabia'yı hareketsiz görmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın Detayları

Gümüşhane'de bir üniversitede okuyan Rabia, bir süredir kız kardeşiyle birlikte merkezdeki bir apartman dairesinde yaşıyordu. Olay günü sabah kız kardeşi uyandığında Rabia'yı uyandırmak istedi ancak genç kızdan hiçbir yanıt alamadı. Durumdan şüphelenen kardeş, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Rabia'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, genç kızın cansız bedeni otopsi için Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma ve Açıklamalar

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre genç kızın vücudunda herhangi bir darp veya yaralanma izi bulunmadığı öğrenildi. Kesin ölüm nedeninin otopsi raporuyla netleşeceği bildirildi. Olayın intihar mı yoksa doğal bir ölüm mü olduğu henüz bilinmiyor. Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Üniversiteden Taziye Mesajı

Rabia'nın eğitim gördüğü üniversite yönetimi, yazılı bir açıklama yaparak genç öğrencinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Açıklamada, "Öğrencimiz Rabia'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyor, bu acı günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi. Üniversite yönetimi, olayın ardından öğrencilere psikolojik destek hizmeti sunulacağını da duyurdu.

Genç yaşta hayatını kaybeden Rabia'nın ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğarken, Gümüşhane'de de büyük üzüntü yarattı. Özellikle üniversite öğrencileri arasında sosyal medyada taziye mesajları paylaşılıyor. Olay gençler arasında intihar vakalarının artışını da gündeme getirirken, uzmanlar aileleri ve arkadaş çevrelerini gençlerdeki ruhsal değişimlere karşı dikkatli olmaya çağırıyor.

Etiketler:
Gümüşhaneüniversite öğrencisiölümRabiaacı haber

İlgili Haberler

15 Temmuz şehitleri için köprüde bisiklet turu
Gündem

15 Temmuz şehitleri için köprüde bisiklet turu

22 dk önce

LGS'de 31 imam hatip öğrencisi 500 tam puan aldı
Gündem

LGS'de 31 imam hatip öğrencisi 500 tam puan aldı

32 dk önce

Bolu Belediyesi irtikap davasında ara karar: Tanju Özcan'ın da aralarında olduğu 6 tutuklu sanığın durumu ne olacak
Gündem

Bolu Belediyesi irtikap davasında ara karar: Tanju Özcan'ın da aralarında olduğu 6 tutuklu sanığın durumu ne olacak

42 dk önce

Düzce'de eşi tarafından şiddet gören kadın öldü
Gündem

Düzce'de eşi tarafından şiddet gören kadın öldü

52 dk önce