TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

Fenerbahçe Başkanvekili Göktürk: Kulüpler Birliği'ndeki Görüşmeler Mahremdir

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Fenerbahçe Başkanvekili Göktürk: Kulüpler Birliği'ndeki Görüşmeler Mahremdir

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Barış Göktürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yaşananların mahrem olduğunu ve bu konuda yeni bir değerlendirme yapmayacaklarını ifade etti. Göktürk, Vakıf toplantılarının gizlilik esasına dayandığını vurguladı ve kamuoyunun merak ettiği bazı konulara açıklık getirdi.

Kulüpler Birliği Toplantısında Neler Yaşandı?

Barış Göktürk, Kulüpler Birliği Vakfı'nın son toplantısında bazı maddi ve idari konuların ele alındığını belirtti. Toplantının gündeminde kulüplerin borç yapılandırması, gelir dağılımı ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkiler gibi başlıklar olduğu öğrenildi. Göktürk, "Toplantıda görüşülen hususlar Vakfın iç işleyişine aittir. Bu nedenle detayları kamuoyuyla paylaşmamız uygun olmaz" dedi.

Fenerbahçe Başkanvekili, özellikle son günlerde medyada yer alan "Kulüpler Birliği'nde kriz" iddialarına da değindi. Göktürk, "Aramızda görüş ayrılıkları olabilir ancak bu bir kriz değil, yapıcı tartışmalardır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Tavrı ve Gelecek Planları

Barış Göktürk, Fenerbahçe'nin Kulüpler Birliği içinde yapıcı bir rol üstlendiğini belirtti. Göktürk, "Biz her zaman Türk futbolunun menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Bu toplantılarda da aynı anlayışla hareket ettik" dedi. Başkanvekili ayrıca, önümüzdeki dönemde kulüpler arası diyaloğu artırmak için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Göktürk, Fenerbahçe'nin mali yapısı ve transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Göktürk, kulübün borç yapılandırması konusunda önemli adımlar attıklarını ve UEFA kriterlerine uyum sürecinin hızlandığını ifade etti.

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye'deki profesyonel futbol kulüplerinin çatı örgütü olarak biliniyor. Vakıf, kulüplerin ortak sorunlarını çözmek ve futbolun gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyor. Son toplantıda alınan kararların önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin bu açıklaması, spor camiası ve kamuoyu tarafından yakından takip edildi. Göktürk'ün "yaşananlar orada kaldı" sözü, toplantıda tartışmalı konuların ele alındığı yönünde yorumlandı. Ancak Başkanvekili, bu tür spekülasyonlara prim vermemek gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Barış Göktürk, Fenerbahçe'nin şeffaflık ilkesine bağlı olduğunu ancak Vakıf toplantılarının gizliliğine de saygı duyduklarını belirtti. "Kamuoyu, kulübümüzün her zaman doğru ve dürüst bir çizgide olduğunu bilmelidir" diyen Göktürk, bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla hareket edeceklerinin altını çizdi.

Etiketler:
FenerbahçeKulüpler BirliğiBarış Göktürk

İlgili Haberler

TTB seçimlerinde Alpay Azap zirvede: En yüksek oy mevcut başkana
Siyaset

TTB seçimlerinde Alpay Azap zirvede: En yüksek oy mevcut başkana

7 dk önce

Dışişleri'nden İsrail'in 'Ermeni soykırımı' kararına sert tepki
Siyaset

Dışişleri'nden İsrail'in 'Ermeni soykırımı' kararına sert tepki

8 dk önce

Bağcılar’da Özgürlük Mitingi: Tuncer Bakırhan’dan Öcalan’a Umut Hakkı Çağrısı
Siyaset

Bağcılar’da Özgürlük Mitingi: Tuncer Bakırhan’dan Öcalan’a Umut Hakkı Çağrısı

8 dk önce

Netanyahu: Erdoğan'ı ciddiye alıyoruz, Türkiye'yi ABD'ye şikayet edeceğiz
Siyaset

Netanyahu: Erdoğan'ı ciddiye alıyoruz, Türkiye'yi ABD'ye şikayet edeceğiz

13 dk önce