TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

Erdoğan: Terörsüz Türkiye Süreci Menziline Ulaşacak

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Erdoğan: Terörsüz Türkiye Süreci Menziline Ulaşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Programı'nda yaptığı konuşmada, Terörsüz Türkiye sürecinin kararlılıkla devam ettiğini belirterek, sürecin herhangi bir aksaklık yaşanmadan hedefine ulaşacağını söyledi. Erdoğan, toplumun bu meselenin çözümüne yönelik ciddi bir beklenti ve güçlü bir talep içinde olduğunu vurguladı.

Süreç Menziline Varacak

AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadelede yeni bir döneme girdiğini ifade etti. Erdoğan, “Terörsüz Türkiye süreci, herhangi bir yol kazası olmadan ilerliyor. Bu süreç, menziline ulaşacak. Toplumumuzun bu konudaki beklentisi ve talebi, bizim için yol göstericidir” dedi.

Erdoğan, sürecin tüm paydaşların katkısıyla başarıya ulaşacağını belirterek, “Devletimizin tüm kurumları, milletimizin desteğiyle bu süreci başarıyla tamamlayacaktır. Bizler, bu ülkenin evlatlarının kanının yerde kalmadığı, terörün ve şiddetin son bulduğu bir Türkiye hayal ediyoruz” şeklinde konuştu.

Toplum Desteği ve Beklenti

Konuşmasında toplumdaki güçlü desteğe de dikkat çeken Erdoğan, “Milletin iradesi, terörsüz bir gelecek konusunda net. Bu sürece verilen destek, sorunun çözümüne olan inancı artırıyor. Biz de bu inançla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Terörsüz Türkiye hedefinin yalnızca güvenlik boyutunu değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik boyutları da kapsadığını söyledi. Bu kapsamda, terörden arındırılmış bölgelerde yaşamın normale dönmesi ve vatandaşların huzur içinde yaşaması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Toplantıda ayrıca, İstanbul’un ve Türkiye’nin genel sorunlarına da değinen Erdoğan, AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarısını ve hizmet odaklı anlayışını vurguladı. Erdoğan, “İstanbul’da yaptığımız yatırımlarla, bu şehri geleceğe hazırlıyoruz. Ancak asıl hedefimiz, ülkemizin tamamında refahı ve huzuru tesis etmektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler:
terörsüz türkiyecumhurbaşkanı erdoğanak partiistanbulterörle mücadele

İlgili Haberler

AK Parti'ye Katılımlar Devam Ediyor: Erdoğan Tuzla'da Rozetleri Taktı
Siyaset

AK Parti'ye Katılımlar Devam Ediyor: Erdoğan Tuzla'da Rozetleri Taktı

20 dk önce

Üsküdar'da Başkanvekili Seçimi İçin Tarih Belli Oldu
Siyaset

Üsküdar'da Başkanvekili Seçimi İçin Tarih Belli Oldu

30 dk önce

İstanbul'da 3 Belediye Başkanı AK Parti'ye Katıldı
Siyaset

İstanbul'da 3 Belediye Başkanı AK Parti'ye Katıldı

41 dk önce

Bakan Yumaklı: Alanya, Dilovası ve Marmara Adası'ndaki yangınlar kontrol altına alındı
Siyaset

Bakan Yumaklı: Alanya, Dilovası ve Marmara Adası'ndaki yangınlar kontrol altına alındı

41 dk önce

Yorumko SPONSORLU
Gerçek insanlar, gerçek yorumlar. Yorum yap, ek gelir elde et — kredilerini hediye çekine çevir.
Google yorumu satın al Yorum yap, kazan
Para kazandıran uygulamalar Evden ek gelir Instagram takipçi satın al Blog
SEPA.tr SPONSORLU
Türkiye'nin bağımsız SEPA, IBAN ve euro transfer rehberi. 30'dan fazla ücretsiz araç — IBAN/BIC doğrulama, transfer maliyeti, banka SEPA desteği.
IBAN Doğrulama SEPA mı SWIFT mi?
SEPA transfer ücreti Türkiye'nin SEPA başvurusu Tüm araçlar sepaturkiye.com sepaturkey.com (EN)
O
Offerqo SPONSORLU
Diş klinikleri için teklif platformu — diş bazında tedavi planı, hastanın dilinde markalı teklif, okunma anında bildirim.
30 gün ücretsiz dene Türkçe