TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

Emine Erdoğan: İstişare ve dayanışma toplumun temel taşı

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Emine Erdoğan: İstişare ve dayanışma toplumun temel taşı

Emine Erdoğan, AK Parti'nin 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, istişare kültürü ve dayanışmanın toplumsal yapının temel taşları olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi olarak bilinen Emine Erdoğan, partinin istişare toplantılarının karar alma süreçlerine katkı sunduğunu ifade etti. Toplantıda alınan kararların ülkenin geleceği açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

AK Parti'nin istişare geleneği

AK Parti, kurulduğu 2001 yılından bu yana düzenli olarak istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor. 33. toplantı, parti teşkilatlarının ve milletvekillerinin katılımıyla Ankara'da yapıldı. Toplantıda ekonomi, dış politika ve sosyal projeler başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı. Emine Erdoğan, bu tür toplantıların parti içi demokrasiyi güçlendirdiğini ve ortak akıl oluşturma sürecine katkı sağladığını söyledi.

Dayanışma vurgusu

Emine Erdoğan, paylaşımında dayanışmanın önemine de dikkat çekti. Özellikle pandemi sürecinde toplumun her kesiminin dayanışma içinde olduğunu hatırlatan Erdoğan, siyasi partilerin de bu dayanışma ruhunu yansıtması gerektiğini belirtti. AK Parti'nin bu anlamda örnek teşkil ettiğini ifade eden Erdoğan, parti üyelerinin birlik ve beraberlik içinde çalıştığını kaydetti.

Toplantının sonuç bildirgesi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak. Ekonomik reformlar, yatırım teşvikleri ve sosyal yardım programları gibi başlıkların ön planda olacağı bildirgede, partinin 2024-2028 stratejik planına da yer verilmesi bekleniyor. AK Parti yetkilileri, toplantının verimli geçtiğini ve alınan kararların ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Etiketler:
Emine ErdoğanAK Partiistişaredeğerlendirme toplantısısiyaset

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İstanbul Barosu ve LGBTİQ+'lara Sert Tepki
Siyaset

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İstanbul Barosu ve LGBTİQ+'lara Sert Tepki

7 dk önce

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'nun Benzinlik Pozuna Sert Yorum
Siyaset

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'nun Benzinlik Pozuna Sert Yorum

9 dk önce

Eski DHMİ Daire Başkanı Acar'dan tutukluluk isyanı: Ben terörist miyim
Siyaset

Eski DHMİ Daire Başkanı Acar'dan tutukluluk isyanı: Ben terörist miyim

21 dk önce

Tepebaşı Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarına hız verdi
Siyaset

Tepebaşı Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarına hız verdi

23 dk önce