Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki bir erkek, evinin önündeki korkuluklarda asılı halde ölü bulundu. Olay, sabah saatlerinde komşularının durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Olayın Detayları
Edinilen bilgiye göre, Çermik ilçesine bağlı bir mahallede tek başına yaşayan 60 yaşındaki Y.K., evinin önündeki demir korkuluklarda asılı halde bulundu. Sabah saatlerinde komşuları, adamın hareketsiz bir şekilde asılı durduğunu görünce durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri olay yerinde çevre güvenliği alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Soruşturma Sürüyor
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, adamın ölümünün intihar mı yoksa başka bir nedenle mi olduğunu araştırıyor. Y.K.’nin yalnız yaşadığı ve herhangi bir sağlık sorunu olduğuna dair bilgi bulunmadığı öğrenildi. Komşuları, Y.K.’nin son günlerde morali bozuk olduğunu ancak kimseye bir şey anlatmadığını ifade etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın aydınlatılması için tüm delillerin toplandığını ve gerekli incelemelerin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.