Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Kenan Şahin'in ailesine taziye mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şehidin ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek, milletimizin başı sağ olsun ifadelerini kullandı. Şehit Kenan Şahin'in vatan savunmasındaki fedakarlığı unutulmayacak.
Şehit Astsubay Kenan Şahin Kimdir?
Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Kenan Şahin, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde görev yaparken rahatsızlanmış ve derhal hastaneye kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şahin, şehitlik mertebesine erişti. Aslen memleketi olan ailesine acı haber ulaştırıldı. Şahin'in cenazesinin, askeri törenle memleketine gönderilmesi bekleniyor.
Taziye Mesajında Neler Söylendi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.' Mesajda ayrıca, şehidin vatan uğruna yaptığı fedakarlığın asla unutulmayacağı vurgulandı.