Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce'de kampa girdi. Teknik direktör Burhan Eşer yönetimindeki ekip, kamp çalışmalarına yoğun bir tempoda başladı. Yeşil-beyazlı ekip, Düzce'nin doğal güzellikleri içinde yer alan tesislerde kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştiriyor.
Kamp Programı ve Hedefler
Bodrum FK, kamp süresince günde çift antrenman yaparak fiziksel ve taktiksel anlamda sezona hazırlanmayı hedefliyor. Teknik heyet, oyuncuların performansını yakından takip ederken, yeni transferlerin takıma uyum süreci de hızlandırılmaya çalışılıyor. Kampın ilk günlerinde ağırlıklı olarak dayanıklılık çalışmaları yapılırken, ilerleyen günlerde taktik varyasyonlar üzerinde durulacak.
Burhan Eşer'in Planları
Deneyimli teknik adam Burhan Eşer, kampın verimli geçtiğini belirterek, oyuncu grubunun istekli ve hırslı olduğunu vurguladı. Eşer, "Düzce'deki tesisler mükemmel. Takım olarak çok iyi bir ortamda hazırlanıyoruz. Hedefimiz, ligin başında formda ve hazır bir ekip olarak sahada yer almak" ifadelerini kullandı. Ayrıca, genç oyunculara şans vermeyi planladığını ve takımın omurgasını oluşturmak için yoğun çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.
Kampın Detayları
Bodrum FK kafilesi, Düzce'deki otelde konaklıyor ve antrenmanlarını şehrin spor tesislerinde gerçekleştiriyor. Kamp süresince takımın beslenme programına özen gösteriliyor, oyuncuların sakatlık riskini en aza indirmek için fizyoterapistler görev yapıyor. Ayrıca, kamp boyunca üç hazırlık maçı yapılması planlanıyor. Rakip takımların kimlikleri henüz netleşmezken, maçların Düzce ve çevre illerde oynanması bekleniyor.
Bodrum FK'nın yeni sezondaki en büyük hedefi, Trendyol 1. Lig'de üst sıralarda yer alarak play-off potasına girmek ve Süper Lig'e yükselmek. Kulüp yönetimi, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Kamp sürecinde takıma katılması beklenen yeni isimlerin, hazırlık maçlarında forma giymesi planlanıyor.
Düzce kampı, Bodrum FK'nın sezon öncesi ikinci etabı olarak dikkat çekiyor. İlk etap çalışmalarını Bodrum'da gerçekleştiren ekip, burada kondisyon depolarken, Düzce kampında taktiksel anlamda daha fazla detay üzerinde duruluyor. Teknik direktör Burhan Eşer, kampın sonunda takımın istenen seviyeye ulaşacağına inandığını belirtti.
Bodrum FK taraftarları, takımlarının yeni sezondaki performansını merakla beklerken, kamp sürecinde atılacak adımlar da yakından takip ediliyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligin başlamasıyla birlikte iç sahada oynayacağı maçlarda taraftar desteğini arkasına alarak başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.
Bodrum FK'nın Düzce kampı, önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek. Kampın ardından takım, Bodrum'a dönerek son hazırlıklarını tamamlayacak ve ligin ilk haftasında oynayacağı maça odaklanacak.