TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı: Yaralı hastaneye giderken kazada öldü

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Beylikdüzü'nde silahlı saldırı: Yaralı hastaneye giderken kazada öldü

İstanbul Beylikdüzü'nde husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan Baran Yusuf Dağdeviren (28), kendi imkanlarıyla hastaneye gitmeye çalışırken trafik kazası geçirdi. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Dağdeviren, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay anı ve kaza

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan bir grup, Baran Yusuf Dağdeviren'in bulunduğu aracın önünü kesti. Araçtan inen iki kişi, Dağdeviren'e tabancayla ateş etti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Dağdeviren bacak ve karın bölgesinden yaralandı. Yaralı, kendi aracıyla en yakın hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Ancak birkaç kilometre ileride E-5 karayolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dağdeviren, ambulansla Beylikdüzü'ndeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Polis soruşturması

Olay yerinde yapılan incelemede, silahlı saldırıya ait 5 adet boş kovan bulundu. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların kimliğini tespit etmeye çalışıyor. İlk belirlemelere göre, saldırının daha önceden aralarında husumet bulunan bir grupla ilgili olduğu değerlendiriliyor. Dağdeviren'in daha önce de benzer olaylarla ilgili polise ifade verdiği öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Değerlendirme

Bir kişinin hayatını kaybettiği bu olay, kentlerdeki husumet kaynaklı şiddetin ne denli tehlikeli boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Silahlı saldırı sonrası yaralının hastaneye yetişme çabası trajik bir kazayla sonuçlanmıştır. Bu tür olayların önlenmesi için kolluk kuvvetlerinin husumet dosyalarını titizlikle takip etmesi ve hızlı müdahale mekanizmalarının güçlendirilmesi önem taşımaktadır.

Etiketler:
Beylikdüzüsilahlı saldırıtrafik kazasıBaran Yusuf Dağdevirenİstanbul

İlgili Haberler

Karabük'te feci kaza: Otomobil tıra çarptı, 1 ölü 8 yaralı
Gündem

Karabük'te feci kaza: Otomobil tıra çarptı, 1 ölü 8 yaralı

19 dk önce

Boşanma aşamasındaki eşini parkta boğazından bıçakladı
Gündem

Boşanma aşamasındaki eşini parkta boğazından bıçakladı

33 dk önce

Bakan Çiftçi: NATO Zirvesi Güvenlik Tedbirleri Üst Düzeyde
Gündem

Bakan Çiftçi: NATO Zirvesi Güvenlik Tedbirleri Üst Düzeyde

36 dk önce

Deniz Akkaya’nın ifadesi ortaya çıktı: Ev sahibini tacizle suçladı
Gündem

Deniz Akkaya’nın ifadesi ortaya çıktı: Ev sahibini tacizle suçladı

37 dk önce