Beşiktaş Kulübü, teknik direktörlük görevi için Avusturyalı çalıştırıcı Oliver Glasner ile anlaşmaya varıldığı yönündeki iddiaları resmen yalanladı. Siyah-beyazlı yönetim, yeni teknik direktör arayışının kulüp yönetimi ve Futbol Direktörü Önder Özen tarafından sürdürüldüğünü duyurdu.
Transfer döneminde belirsizlik
Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Oliver Glasner iddiaları, medyada geniş yankı bulmuştu. Ancak kulüpten yapılan açıklamada, bu haberlerin asılsız olduğu vurgulandı. Yönetim, yeni sezon öncesi takımı emanet edecek ismi belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Futbol Direktörü Önder Özen, sürecin sağlıklı ilerlemesi için adayları değerlendiriyor.
Beşiktaş'ta gelecek planlaması
Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla tamamlamış ve teknik direktör değişikliğine gitmişti. Yeni sezon öncesi kadro yapılanması ve transfer çalışmaları sürerken, teknik direktör tercihi kulüp için kritik önem taşıyor. Taraftarlar, Beşiktaş'ın eski günlerine dönmesi için güçlü bir hocanın gelmesini bekliyor. Yönetim ise acele etmeden, doğru ismi bulmak için zaman harcıyor.