TH TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Gündem

Aydın'da sağlık çalışanı genç kadın evinde ölü bulundu

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Aydın'da sağlık çalışanı genç kadın evinde ölü bulundu

Aydın'da yalnız yaşayan sağlık personeli Ümran Yavuz (31), evinde ölü bulundu. Olay, Efeler ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Yakınlarının kendisine ulaşamaması üzerine durumu fark eden komşularının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kapıdan içeri giren ekipler, Yavuz'un cansız bedeniyle karşılaştı. Kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Olayın detayları

İddiaya göre, Ümran Yavuz bir süredir kendisinden haber alamayan ailesi ve arkadaşları tarafından aranıyordu. Telefonlarına cevap vermeyen Yavuz için endişelenen yakınları, polise başvurdu. Bunun üzerine Yavuz'un adresine giden ekipler, kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis, Yavuz'u yatağında hareketsiz halde buldu. Yapılan kontrollerde Yavuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde herhangi bir zorlama ya da yaralanma izine rastlanmadığı ifade edildi.

Adli süreç başlatıldı

Yavuz'un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Aydın Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Yavuz'un ölümüne ilişkin tüm ihtimaller değerlendiriliyor. Sağlık personeli olduğu öğrenilen Yavuz'un, geçtiğimiz aylarda iş yerinde herhangi bir sorun yaşadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Komşuları, Yavuz'un sessiz ve sakin bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Toplumda üzüntü yarattı

Ümran Yavuz'un ölümü, yakın çevresi ve sağlık camiasında büyük üzüntü yarattı. Meslektaşları, sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı. Olay, yalnız yaşayan bireylerin güvenliği ve sağlık çalışanlarının karşılaştığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi. Aydın Valiliği, olayla ilgili adli sürecin titizlikle takip edildiğini duyurdu.

Etiketler:
Aydınsağlık çalışanıölü bulunmaÜmran Yavuzotopsisoruşturma

İlgili Haberler

Beşiktaş'ta Tekne Yangını: Ekipler Seferber Oldu
Gündem

Beşiktaş'ta Tekne Yangını: Ekipler Seferber Oldu

7 dk önce

Vesayetin kirli satrancı milli iradeye çarptı: Gezi operasyonu
Gündem

Vesayetin kirli satrancı milli iradeye çarptı: Gezi operasyonu

8 dk önce

Ankara'da Dehşet: Kadının Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu, Yeğen Gözaltında
Gündem

Ankara'da Dehşet: Kadının Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu, Yeğen Gözaltında

13 dk önce

Kabine bayram sonrası kritik gündemle toplanıyor: Terörsüz Türkiye adımı masada
Gündem

Kabine bayram sonrası kritik gündemle toplanıyor: Terörsüz Türkiye adımı masada

18 dk önce