TH TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Siyaset

AKP Ordu İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
AKP Ordu İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

AKP Ordu İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Azaklı’nın ani vefatı, Ordu siyasetinde ve AKP teşkilatında derin üzüntüye yol açtı. Azaklı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Bilal Azaklı Kimdir?

Bilal Azaklı, uzun yıllardır AKP Ordu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. 1972 yılında Ordu’da doğan Azaklı, evli ve iki çocuk babasıydı. Siyasi kariyerine AKP’nin kuruluş yıllarında başlayan Azaklı, ilçe ve il düzeyinde çeşitli görevler üstlenmişti. Parti içinde sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak bilinen Azaklı’nın ölümü, teşkilatta boşluk yarattı.

Cenaze Töreni Yarın

Bilal Azaklı’nın cenaze töreni yarın Ordu’da düzenlenecek. İlk belirlemelere göre, cenaze namazı öğle vakti Ordu Ulu Camii’nde kılınacak ve ardından toprağa verilecek. Cenazeye AKP’li üst düzey yetkililerin de katılması bekleniyor. Ordu Valiliği ve AKP İl Başkanlığı, taziye mesajları yayımladı.

Siyaset Dünyasından Taziye Mesajları

Azaklı’nın vefatının ardından siyaset dünyasından çok sayıda taziye mesajı geldi. AKP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları sosyal medya hesaplarından başsağlığı dileklerini iletti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, “Değerli dava arkadaşımız Bilal Azaklı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kalp Krizi ve Siyasetçilerde Sağlık Riski

Bilal Azaklı’nın ölümü, siyasetçilerin yoğun tempo ve stres altında çalıştığı bir dönemde kalp krizi riskini bir kez daha gündeme getirdi. Uzmanlar, düzenli sağlık kontrollerinin ve stres yönetiminin önemine vurgu yapıyor. Siyasi partilerde çalışanların sağlık durumlarının daha yakından takip edilmesi gerektiği ifade ediliyor.

Bilal Azaklı’nın vefatı, yerel siyasetin önemli bir figürünün kaybı olarak nitelendirilirken, partisindeki boşluğun nasıl doldurulacağı merak konusu. AKP Ordu teşkilatı, Azaklı’nın anısına yakışır bir çalışma yürüteceklerini belirtti. Bu tür ani kayıplar, siyasetin insani yönünü bir kez daha hatırlatıyor.

Etiketler:
AKPOrduBilal Azaklıkalp krizivefatsiyasettaziye

İlgili Haberler

Ensarioğlu: Bahçeli benden helallik istedi
Siyaset

Ensarioğlu: Bahçeli benden helallik istedi

32 dk önce

Yazar Ayten Öztürk, yeğeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Siyaset

Yazar Ayten Öztürk, yeğeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü

50 dk önce

Kılıçdaroğlu’ndan arınma vurgusu, Mansur Yavaş Özel’in yanında
Siyaset

Kılıçdaroğlu’ndan arınma vurgusu, Mansur Yavaş Özel’in yanında

1 sa önce

CHP Lideri Özel, iktidar yürüyüşünü Ankara'da Anıtkabir'le başlattı
Siyaset

CHP Lideri Özel, iktidar yürüyüşünü Ankara'da Anıtkabir'le başlattı

1 sa önce