TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Spor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Terim'e: Eliyle cevap verirler

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Terim'e: Eliyle cevap verirler

İstanbul'da A Milli Futbol Takımı'nın antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Dünya Kupası'na veda etmenin kendisini derinden üzdüğünü ifade ederken, eski milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in sözlerine de yanıt verdi. Hacıosmanoğlu, Terim'in eleştirilerine "Ancak eliyle cevap verirler" diyerek karşılık verdi.

Terim'e Tepki: "Kalbinden söylemesi gerekeni"

Fatih Terim'in son günlerde yaptığı açıklamalara değinen Hacıosmanoğlu, "Sayın Terim'in kalbinden söylemesi gereken şeyler var. Ancak eliyle cevap verirler. Biz işimize bakıyoruz, Türk futbolu için çalışıyoruz" dedi. TFF Başkanı, Terim'in milli takım ve federasyon yönetimine yönelik eleştirilerini "yapıcı olmaktan uzak" olarak nitelendirdi ve birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Dünya Kupası'ndan Elenme: "Kalbimi sızlattı"

Hacıosmanoğlu, milli takımın Dünya Kupası play-off'larında elenmesinin ardından yaşanan hayal kırıklığını dile getirdi. "Bu sonuç hepimizin kalbini sızlattı. Ancak önümüze bakmalıyız. Genç bir kadromuz var, gelecek vaat ediyor" diye konuştu. Başkan, eleme sürecinde yaşanan aksaklıkların analiz edildiğini ve gerekli derslerin çıkarıldığını belirtti.

Federasyon Çalışmaları

TFF Başkanı, federasyon olarak altyapıya ve Türk futbolunun gelişimine yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. "Amacımız, Türk futbolunu hak ettiği yere taşımak. Bunun için tüm paydaşlarla iş birliği içindeyiz" ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu, önümüzdeki dönemde milli takımın yeniden yapılanma sürecine gireceğini de sözlerine ekledi.

Bu gelişmeler ışığında, TFF'nin Fatih Terim ile arasındaki gerginlik sürerken, Hacıosmanoğlu'nun sözleri Türk futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Spor yazarları, bu tartışmanın milli takımın performansına olumsuz yansıyabileceği uyarısında bulunuyor. Ancak Hacıosmanoğlu, odağın saha içi başarı olması gerektiğini vurguluyor.

Etiketler:
ibrahim hacıosmanoğlufatih terimtffmilli takımdünya kupasıfutbol

İlgili Haberler

Mısır, Yeni Zelanda'yı 3-1 Devirerek Gurup Liderliğine Yükseldi
Spor

Mısır, Yeni Zelanda'yı 3-1 Devirerek Gurup Liderliğine Yükseldi

9 dk önce

2026 Dünya Kupası'nda bugünkü maç programı ve yayın detayları
Spor

2026 Dünya Kupası'nda bugünkü maç programı ve yayın detayları

18 dk önce

Milli Takım'da Dünya Kupası Hazırlık Krizinin Perde Arkası
Spor

Milli Takım'da Dünya Kupası Hazırlık Krizinin Perde Arkası

51 dk önce

İyi ki ‘Bizim kızlar’ var: Voleybolda moral zaferi
Spor

İyi ki ‘Bizim kızlar’ var: Voleybolda moral zaferi

54 dk önce