Kanal D’nin reyting rekortmeni yapımı “Uzak Şehir”in Cihan Albora’sı Ozan Akbaba, Mardin’de çekilen dizinin sezon finali yapmasıyla beraber İstanbul’a döndü. Ünlü oyuncu, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Özel hayatı ve yeni projeleri hakkında konuşan Akbaba, hayranlarına müjde verdi.
Nişantaşı Turu ve Hayranlarla Buluşma
Mardin’in sıcak atmosferinden sonra İstanbul’un kalabalığına karışan Ozan Akbaba, Nişantaşı’nda bir süre yürüyüş yaptı. Rahat kıyafetleri ve güleryüzüyle dikkat çeken oyuncu, kendisini gören hayranlarıyla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Akbaba, “Mardin çok güzeldi, ekip harikaydı. Ama İstanbul’a dönmek de güzel. Bir süre dinleneceğim, ardından yeni projeler” dedi.
Sezon finali bölümü büyük beğeni toplayan dizi, sosyal medyada trend topic oldu. Dizinin başarısını değerlendiren Akbaba, “Uzak Şehir, sadece bir dizi değil, bir aile oldu. Seyircinin ilgisi inanılmaz. İkinci sezon için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeni Projeler ve Planlar
Ozan Akbaba, yaz tatilini değerlendirecek ve yeni senaryoları okuyacak. “Uzak Şehir”in ikinci sezon çekimlerinin yaz sonunda başlaması planlanıyor. Bu arada Akbaba’nın başka bir projeye daha evet dediği konuşuluyor. Net bir bilgi vermek istemeyen oyuncu, “Sürprizleri severim” diyerek merak uyandırdı.
Mardin’de geçen çekimlerde bölge halkının desteğinden de bahseden Akbaba, “Mardinliler bizi çok iyi ağırladı. Dizi sayesinde Mardin turizmi de canlandı. Biz de elimizden geleni yaptık” diye konuştu.
Bağımsız Değerlendirme
“Uzak Şehir”, sadece reytingleriyle değil, hikayesi ve oyunculuklarıyla da dikkat çeken bir yapım. Ozan Akbaba’nın performansı eleştirmenlerden tam not alırken, dizinin mekan olarak Mardin’i tercih etmesi, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Sezon finali sonrası oyuncunun İstanbul’da görülmesi, yeni projeler için heyecan yarattı. Önümüzdeki dönemde Akbaba’nın hangi projelerde yer alacağı merakla bekleniyor.