TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Spor

İngiltere Milli Takımı’nda hırsızlık şoku

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
İngiltere Milli Takımı’nda hırsızlık şoku

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında ABD’de bulunan İngiltere Milli Futbol Takımı, beklenmedik bir olayla sarsıldı. Takımın antrenman ekipmanlarının bulunduğu konteyner, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Olay, takımın kamp yaptığı bölgede sabah saatlerinde fark edilirken, güvenlik kameraları incelenmeye başlandı. Polis, hırsızlıkla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ekipmanların değeri milyonlarca dolar

Çalınan ekipmanlar arasında özel tasarım futbol ayakkabıları, antrenman formaları, toplar ve teknik cihazlar bulunuyor. İngiltere Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, ekipmanların toplam değerinin yaklaşık 5 milyon dolar olduğu belirtildi. Federasyon, güvenlik önlemlerini artırdığını ve benzer bir durumun tekrar yaşanmaması için gerekli adımları attığını duyurdu.

Takım moral bulmaya çalışıyor

İngiltere Milli Takımı oyuncuları, yaşanan olayın ardından moral bozukluğu yaşasa da teknik direktör Gareth Southgate, takımın odaklanması gerektiğini vurguladı. Southgate, “Bu tür olaylar can sıkıcı ama biz hedefimize kilitlendik. Çalınan malzemeler yerine yenileri temin edilecek ve hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Öte yandan, bazı oyuncuların kişisel eşyalarının da çalındığı iddia edildi.

Olay, İngiltere’nin Dünya Kupası’ndaki rakipleri tarafından da yakından takip ediliyor. Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası öncesinde de benzer bir hırsızlık vakası yaşanmış, İngiltere takım otelinde bazı değerli eşyalar çalınmıştı. Bu tür olayların büyük turnuvalar öncesinde takımların moralini etkileyebildiği biliniyor.

İngiltere, Dünya Kupası’nda C Grubu’nda mücadele edecek. Grubun diğer takımları ise ABD, İran ve Galler. İngiltere’nin ilk maçı, turnuvanın favorileri arasında gösterilen ABD ile olacak. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından İngiliz ekibinin performansının nasıl etkileneceği merak konusu.

Etiketler:
İngiltere Milli TakımıhırsızlıkDünya KupasıABDGareth Southgate

İlgili Haberler

Göztepe iç transfere yöneldi: Cherni kararı
Spor

Göztepe iç transfere yöneldi: Cherni kararı

5 dk önce

Filenin Efeleri VNL'e Zorlu Başladı: 11. Sıra İlk Etap İçin Yeterli mi
Spor

Filenin Efeleri VNL'e Zorlu Başladı: 11. Sıra İlk Etap İçin Yeterli mi

13 dk önce

ABD'nin en gürültülü stadı Dünya Kupası'na hazırlanıyor
Spor

ABD'nin en gürültülü stadı Dünya Kupası'na hazırlanıyor

23 dk önce

Khyri Thomas Aliağa Petkimspor'a Geri Döndü
Spor

Khyri Thomas Aliağa Petkimspor'a Geri Döndü

32 dk önce