Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen idmanda oyuncuların oldukça hırslı olduğu gözlemlendi. Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.
Antrenmanda neler yaşandı?
Antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmaları ve taktiksel oyunlarla devam etti. Teknik ekip, özellikle hücum varyasyonları üzerinde durdu. Oyuncuların birbirleriyle uyumu ve kondisyon seviyeleri teknik heyeti memnun etti. İdmanın son bölümünde dar alan oyunları oynandı.
Yeni transferler ve takım durumu
Galatasaray'ın yeni transferleri de antrenmanda yer aldı. Takıma uyum süreci devam eden oyuncuların, takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişim kurduğu gözlendi. Sakat oyuncuların tedavi süreçleri ise devam ediyor. Takımın önemli isimlerinden bazıları henüz tam olarak takımla çalışmalara başlamazken, bireysel programlarına devam ediyor.
Galatasaray, yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda transfer çalışmaları da sürüyor. Kulüp, kadrosunu güçlendirmek için temaslarına devam ediyor.
Geçen sezonun muhasebesi
Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Teknik ekip ve oyuncular, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Taraftarlar ise takımlarına büyük destek veriyor. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon öncesi hazırlık maçlarına da çıkacak. Bu maçlarda takımın oyun anlayışı ve form durumu test edilecek.
Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları, önümüzdeki günlerde de yoğun bir tempoda devam edecek. Takım, sezon açılışına kadar en iyi seviyeye ulaşmayı hedefliyor.
Galatasaray'da yeni sezon heyecanı tüm hızıyla sürerken, takımın sahada sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarlarına mutlu bir sezon yaşatmak için var gücüyle çalışıyor.