TercihHaber
Telegram
SON DAKİKA
Spor

Fenerbahçe'de 3 yıldızdan 45 milyon Euro'luk bonservis geliri

✍️ TercihHaber 📖 2 dk okuma
Fenerbahçe'de 3 yıldızdan 45 milyon Euro'luk bonservis geliri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yönetimi, üç önemli oyuncusunun olası transferlerinden toplam 45 milyon Euro civarında bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. Jayden Oosterwolde için 25 milyon Euro, Archie Brown için 15 milyon Euro ve Fred'in ayrılması durumunda 5 milyon Euro gelir bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp, bu transferlerle hem bütçesini rahatlatmayı hem de takımı yeniden yapılandırmayı hedefliyor.

Oosterwolde ve Brown yüksek bonservis hedefi

Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. 25 milyon Euro bonservis bedeliyle satılması beklenen Hollandalı sol bek, Premier Lig ve Serie A'dan taliplere sahip. Benzer şekilde, Archie Brown da 15 milyon Euro ile kulübe önemli bir gelir kapısı olacak. Her iki oyuncunun da sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fred'ten 5 milyon Euro sıcak para

Brezilyalı orta saha Fred'in sözleşmesindeki opsiyon maddeleri ve performansı, onu cazip bir transfer hedefi haline getirdi. Kulüp, Fred'in ayrılması durumunda 5 milyon Euro'ya yakın bir gelir elde edecek. Bu transfer, Fenerbahçe'nin elini güçlendirirken, takımın orta saha planlamasında da değişiklik yapılmasına neden olacak.

Yeniden yapılanma ve mali denge

Fenerbahçe yönetimi, bu transfer gelirleriyle hem mali dengeleri sağlamayı hem de takımı gençleştirme planlarını hayata geçirmeyi amaçlıyor. Elde edilecek 45 milyon Euro, kulübün borç yükünü azaltacak ve yeni transferler için kaynak oluşturacak. Özellikle altyapıya yatırım ve Avrupa'da rekabet gücünü artıracak oyuncuların alınması öncelikli hedefler arasında.

Bu hamleler, Aziz Yıldırım döneminin son büyük operasyonları olarak değerlendiriliyor. Fenerbahçe'nin uzun vadeli planlamasında, önemli oyuncularını yüksek bedellerle satıp yeniden yatırım yapma stratejisi öne çıkıyor. Taraftarlar, bu transferlerin takımın geleceği için doğru adımlar olup olmadığını merakla bekliyor.

Etiketler:
FenerbahçeAziz YıldırımbonservisJayden OosterwoldeArchie BrownFred

İlgili Haberler

Göztepe iç transfere yöneldi: Cherni kararı
Spor

Göztepe iç transfere yöneldi: Cherni kararı

2 dk önce

Filenin Efeleri VNL'e Zorlu Başladı: 11. Sıra İlk Etap İçin Yeterli mi
Spor

Filenin Efeleri VNL'e Zorlu Başladı: 11. Sıra İlk Etap İçin Yeterli mi

11 dk önce

ABD'nin en gürültülü stadı Dünya Kupası'na hazırlanıyor
Spor

ABD'nin en gürültülü stadı Dünya Kupası'na hazırlanıyor

20 dk önce

Khyri Thomas Aliağa Petkimspor'a Geri Döndü
Spor

Khyri Thomas Aliağa Petkimspor'a Geri Döndü

29 dk önce