Bursa'nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trajik olay, ilçe sakinlerini yasa boğdu. Edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki Raif Bozdağ, evinin salonunda yerde yüzü kanlar içinde hareketsiz yatarken bulundu. Olay, Bozdağ'ın eşinin sabah uyanıp kocasını bu halde görmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Bozdağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, evde ve çevrede geniş çaplı inceleme başlattı.
Olay Anı ve İlk Müdahale
Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Raif Bozdağ'ın eşi H.B., uyandığında eşini yerde hareketsiz gördü ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarı değerlendiren sağlık ekipleri kısa sürede adrese ulaştı. Ekipler, yaptıkları ilk kontrolde Bozdağ'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, evde delil çalışması yaptı. Bozdağ'ın vücudunda darp ve kesici alet izi olup olmadığı otopsi raporuyla netlik kazanacak. Komşuları, olayın şokunu yaşarken, çiftin genelde sakin bir yaşam sürdüğünü dile getirdi.
Soruşturma ve Otopsi Süreci
Olayla ilgili olarak İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Raif Bozdağ'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi sonucunda kesin ölüm nedeninin belirlenmesi bekleniyor. Bozdağ'ın daha önce herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığı da araştırılıyor. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Evde yapılan incelemelerde şüpheli bir bulguya rastlanıp rastlanmadığı ise henüz açıklanmadı.
Toplumda Üzüntü ve Güvenlik Endişesi
İnegöl'de yaşanan bu acı olay, mahalle sakinlerini derinden üzdü. Komşuları, Bozdağ ailesinin sessiz ve sakin bir aile olduğunu belirterek, olayın ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Mahalle muhtarı, bölgede güvenlik kameralarının artırılması çağrısında bulundu. İlçe sakinleri, benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden önlem almasını istiyor. Emniyet güçleri, olayın aydınlatılması için tüm imkanların seferber edildiğini açıkladı.
Olayla ilgili olarak herhangi bir gözaltı yapılmazken, soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Raif Bozdağ'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilecek ve toprağa verilecek.