Fenerbahçe Kulübü'nde bu hafta sonu gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adayı Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, eski yönetici Hakan Safi'ye ve milli futbolcu Merih Demiral'a yönelik sert ifadeler kullandı. 'Oyunlar oynanıyor, böyle olmamalı!' diyen Yıldırım, kulüp içindeki bazı gelişmelere tepki gösterdi.
Hakan Safi'ye suçlamalar
Aziz Yıldırım, Hakan Safi'nin kulüp içinde fitne çıkardığını iddia etti. 'Bu kişi yıllardır Fenerbahçe'yi bölmek için uğraşıyor. Şimdi de Merih Demiral üzerinden oyunlar oynuyor. Futbolcumuzu manipüle etmeye çalışıyorlar' ifadelerini kullanan Yıldırım, konunun takipçisi olacağını belirtti.
Merih Demiral'a destek
Yıldırım, milli oyuncu Merih Demiral'ın hedef alınmasına karşı çıktı. 'Merih bizim evladımız. Onu kullandırmayız. Bu tür oyunlar Fenerbahçe'ye zarar verir' dedi. Başkan adayı, Demiral'ın performansına güvendiğini ve kulüpte kalması gerektiğini vurguladı.
Seçim öncesi son mesajlar
Aziz Yıldırım, olağanüstü genel kurul öncesi üyelere seslendi: 'Fenerbahçe'yi sevenler, bu oyunlara gelmesin. Birlik olmalıyız. Adaylık sürecimde hep söyledim; şeffaflık, hesap verilebilirlik ve başarı için çalışacağım.'
Fenerbahçe'de başkanlık yarışında Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Ali Koç da aday. Seçimin kazananı, önümüzdeki üç yıl boyunca kulübü yönetme hakkını elde edecek.
Bu açıklamalar, kulüp içindeki ayrışmaların seçim atmosferine yansıması olarak değerlendiriliyor. Taraftarlar, sükunet çağrısı yaparken, Yıldırım'ın söylemlerinin seçim sonucunu etkileyebileceği belirtiliyor.